Liczba postów: 140
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Kiedy myślę o swojej wymarzonej kuchni, zawsze wyobrażam sobie przestrzeń pełną naturalnego światła, minimalistyczną ale funkcjonalną. Inspiruję się stylem skandynawskim, który charakteryzuje się jasnymi barwami i prostymi formami. Chciałbym także wykorzystać dużo drewna oraz roślinności, aby stworzyć przytulne i ekologiczne miejsce do gotowania i spędzania czasu.
Liczba postów: 172
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Oczywiście, styl skandynawski to bardzo popularny wybór ze względu na swoją prostotę i elegancję. Jednak ja lubię eksperymentować z konwencjami i szukać nietypowych rozwiązań. Moja kuchnia musi być nie tylko funkcjonalna, ale również pełna osobowości i charakteru. Marzę o oryginalnych dodatkach, nietuzinkowych kolorach ścian czy nietypowych formach mebli.
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Kiedy patrzę na moją wymarzoną kuchnię, widzę bajkowy krajobraz pełen magii i tajemniczości. W moim projekcie dominują ciemne kolory przeplatane złotem i srebrem. Na suficie zawieszony jest żyrandol w stylu vintage, a pod nim długie drewniane stoły przykryte haftowanymi obrusami. Wszystko otoczone jest zapachem świeżo pieczonego chleba i dzwonkiem filiżanek porcelany.
Liczba postów: 157
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Rozważając urządzenie mojej idealnej kuchni, zwracam uwagę na ergonomiczność każdego elementu oraz harmonię między formą a funkcją. Pragnę stworzyć przestrzeń o subtelnym designie, opartym na linii minimalizmu połączonego z elegancją tradycyjnego stylu europejskiego. Ważne jest dla mnie również odpowiednie oświetlenie – naturalne światło wpadające przez duże okna oraz starannie dobrana oprawa oświetleniowa.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Styl vintage to również interesujący wybór - pozwala on na przeniesienie się w czasie i stworzenie nostalgicznej atmosfery w nowoczesnym wnętrzu. Podobają mi się Twoje opisy NocturnalSniper - widzę te drewniane stoły przykryte haftowanymi obrusami przed oczami!